Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tuoteseloste

 

Ice Solutions Oy

PRO Slide (patent-pending)

 

Mitä uutta?

 

Ice Solutions Oy:n kehittämä luistelulauta mullistaa luistelun off-ice -harjoittelun. Luistelulaudalla on ratkaistu ongelmat, jotka liittyvät yleisesti käytössä oleviin liukulautoihin/-vanereihin. Pro luistelulaudan kiskomainen rakenne ja kuulalaakeroidut jalkaosat mahdollistavat stabiilin liukuasennon ja painon siirron toiselle jalalle heti potkunjälkeen nenä-polvi -linjassa ja luistelupotkun kohdentamisen sivulle nykyaikaisen luisteluopin mukaisesti.

Näiden ominaisuuksien ansiosta voidaan ehkäistä nivusvaivoja, koska nivusiin kohdistuva rasitus vähenee huomattavasti verrattuna perinteisiin luistelulautoihin. Laudalla pystyy harjoittamaan pääasiassa ala-ja keskivartalon lihaksia ja erityisesti kohdentamaan harjoittelua tärkeisiin luistelussa tarvittaviin lihaksiin kuten  keskimmäiseen pakaralihakseen. Luistelulauta soveltuu myös palauttavaan harjoitteluun esim. pelin jälkeen ja mailatekniikkaharjoitteluun laukaisualustalla.

 

Materiaalit

 

Pro luistelulaudan lautaosa on valmistettu korkealuokkaisesta erittäin kestävästä polyeteenistä, jonka pohjaan yhdistyy nitriinikumilevy. Laudan materiaali on taipuisaa ja alkuperäiseen muotoonsa palautuvaa. Lautaa on helppo jatkaa pidemmäksi jatkopaloilla. Kumipohjan ansiosta lauta pysyy hyvin paikallaan eri pinnoilla. Laudalla vapaasti päästä-päähän liikkuvat jalkaosat on valmistettu kestävästä muovista. Jalkaosat on varustettu kuulalaakereilla, jotka mahdollistavat oikeaan liukuasentoon pääsemisen. Kestävän rakenteensa ansiosta lauta soveltuu kovaan käyttöön seuroille, harjoituskeskuksiin jne.